Morda bomo potrebovali instrukcije matematike za gimnazijo. Zanimajo me vaše izkušnje? koga mi priporočate?
sasah
Morda bomo potrebovali instrukcije matematike za gimnazijo. Zanimajo me vaše izkušnje? koga mi priporočate?
sasah
| Ognjič je napisal/a: |
| Natašo iz Samobora.Ognjič |
Ja, njo tudi jaz priporočam ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, resno: tule jih imaš cel kup: http://www.mojucitelj.net/instrukcije/
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 05.nov 2009 12:09
| matejac je napisal/a: |
| Upam da ima tale inštruktorca (ki jo priporočate) dejavnost prijavljeno, ker eno mojo prijateljico je tako doletel poziv tržnega inšpektorata. Resnično, saj 'na črno' inštruktorji hodijo v zelje tistim z s.p.-ji. Lep dan, Mateja |
| matejac je napisal/a: |
| Upam da ima tale inštruktorca (ki jo priporočate) dejavnost prijavljeno, ker eno mojo prijateljico je tako doletel poziv tržnega inšpektorata. Resnično, saj 'na črno' inštruktorji hodijo v zelje tistim z s.p.-ji.Lep dan, Mateja |
No, se mi zdi, da je v Samoboru kar en kup Nataš in kar vsem ne bojo šli trkat na vrata ... pa še v drugo državo ... sicer se pa Ognjič heca (jaz seveda resno mislim) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ognjič, sva usklajeni :)
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Kremni rezanci s tartufi