Pekoča paradižnikova juha
Predvsem po učenju "kako loviti ribe", bi rekla. Ker res nikomur ne koristiš, če mu daš rešitev, poti do nje pa ne pozna..... Pa ni važno, koliko let ima učenec/dijak/študent/....
No, meni je dostikrat koristila tudi 'riba', ker 'loviti' sem načeloma znala sama, ponavadi me je zanimalo, če sem ujela pravo ribo ![]()
Pa ni boljšega kot reševanje matematičnih nalog! Vedno jih je bilo premalo! (pa resno mislim, da ne bo kdo mislil, da se hecam, OŠ in SŠ matematika je nekaj najboljšega). Pa dajte še kake naloge, saj je prav zanimivo!
AtinaIrena, Ana, Katka, Norma in Eva stanujejo v isti hiši: 2 dekleti stanujeta v 1. nadstropju, ostale tri pa v 2. nadstropju. Norma ne stanuje v istem nadstropju kot Katka in Eva. Ana ne stanuje v istem nadstropju kot Irena in Katka. Kdo stanuje v 1. nadstropju?
Naloga za 6. razred OŠ :)
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Poke skleda z lososom