| spagon je napisal/a: |
| Mojca na Wembley, na Stamford Bridge, na Emirates, ni da ni |
Seveda pričakujem tako modno, kot tudi (in predvsem) športno fotoreportažo![]()
(Si predstavljaš, da srečaš Lamparda v TopShopu?)
| spagon je napisal/a: |
| Mojca na Wembley, na Stamford Bridge, na Emirates, ni da ni |
Seveda pričakujem tako modno, kot tudi (in predvsem) športno fotoreportažo![]()
(Si predstavljaš, da srečaš Lamparda v TopShopu?)
Neja3, povej nam še koliko let imaš in predvsem, koliko si plačala za blago. Če je bilo blago res, res drago, si umisli čisto navadno ozko krilo do srede kolen. Jaz imam kar nekaj takih, najstarejše visi v garderobi že 10 let (pa nosim ga tudi redno, da ne bo pomote). Moj "pas" je eno številko manjši kot moji "boki" in mi krila z visokim pasom sploh ne pašejo. Vsekakor bluzica, z globokim dekoltejem in vsekakor ogrlice. Povdarek letos je na množini. Razen če imaš kakšno res masovno, potem zadostuje ena. K temnemu krilu si natakni temne nogavice.
Druga varianta je pa krilo z visokim pasom, bluzico z dekoltejem in verižice si "obesi" raje okrog pasu kot okoli vratu. Pa temne nogavice, to te bo vsekakor podaljšalo.
Pa kar tako mimo: Meni se zdijo nogavice z vzorci taakoooo cheap, da je kaj. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Carbonara s krompirjevimi tortelini