Jajca v solati

Ali še kdo, kdaj pripravi kuhana jajca s čebulo, kot solato ali prilogo?

as1

Jst. Kot solato za malico. Enkrat z navadnim oljem, enkrat z bučnim.. Pa moja svakinja tudi to pripravlja, pa moja sestrična (tokrat res taprava sestrična haha!), ja, kar nekaj jih poznam. japaja
Ja, seveda, jajčna solata mi rečemo temu. Samo je bolj poredko na mizi, ker običajno jemo proti večeru, pa je za takrat malo težko prebavljiva. Ampak dobro, da si me spomnila nanjo. Pa seveda, mora bit z bučnim oljem. Lp, helenag

, odlično! Jajca na debelejše kolomarje, čebula na izredno tanke rezine, poper, olivno olje, kis, malo vode. Ni boljšega!

Dober tek!

LP, Garti

gartner3

...............in še kakšno zrno fižola ( pa magari rezine niso čist tenke, take kot pridejo iz " rezalnika "!

ežoj
Pa jajca in rdeč radič .Zelo dobro njam... macek muri
To je krasna malica,lahko še dodaš kuhano govedino,čebulo,bučno olje,njami ekorenci
oljova jajca, so to prinas. Seveda s tikvinim oljem. klavdija
Jajca, čebula, bučno olje in kiso, sol in poper, in obvezno zarven nekaj rezin poli aliposebne salame, narezane na trakove. Če je zraven še malo na trakove narezanega sira .... a se morda že preveč oddaljujem od osnovne teme??? Mamamia mamamia

as1 je napisal/a:
Ali še kdo, kdaj pripravi kuhana jajca s čebulo, kot solato ali prilogo?as1

Ja, mi

MM
Mi tudi, kar okisana jajca jim rečemo, mož pa si doda še pršut. sweets

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti