Duhovnik, ko mi je povedal: "Velikokrat sem moral sprejeti hladen tuš za zatiranje moje telesne želi, da zdaj dobim trdega o vsakem času dežuje .")...:)))) - kako vam je všeč ta prevod![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa proxima![]()
Duhovnik, ko mi je povedal: "Velikokrat sem moral sprejeti hladen tuš za zatiranje moje telesne želi, da zdaj dobim trdega o vsakem času dežuje .")...:)))) - kako vam je všeč ta prevod![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa proxima![]()
Moja ena in edina, prva in zadnja bakrena posoda je romala v smeti. No pravzaprav ne v smeti, ampak v fundgrube ob Limmatu v Zuerichu. Sploh mi ni bila všeč, pa zelo težko se je čistila. Bi bilo bolje investirati v par ![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Težki so kot hudič, v njih se pa krasno kuha. Uporabljam jih že približno 2 leti. Najbolj všeč mi je to, da lahko začenš kuhati na štedilniku in končaš v pečici. Imam, 3, 5, 7 litrske okrogle in 9 litrskega ovalnega, poleg tega pa še res veliko ponev. Dragi so, a jih priporočam. [cevlji-rdeci] Vanja |
Tikica:
Le Creuset loncih.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Bučni mufini s kremastim nadevom