Polnjene gobe
Pripeljem na parkirišče in začnem raztovorjat otroke in dodatno opremo... ko pripelje mimo avto in mi neznana gospa odstopi svoj parkirni listek, ki mi je omogočil celo uro parkiranja. Jooooj, mi je polepšala dan. Kar prepričana sem, da je imela tudi sama lepega. ![]()
Danes me je ustavila stara ženička iz naše ulice. Povedala mi je, da je malo pred božičem kramljala z mojo mlajšo hčerko (ki zna biti cel
) in da jo je malo spraševala v stilu "čigava pa si ti" itd. Hči ji je vljudno odgovarjala in ji na koncu zaželela lepe praznike in srečno novo leto.
Ženica je imela solzne oči, ko mi je to razlagala. Rekla je, da je imela občutek, da ni nikomur več mar zanjo, potem pa ji skorajda neznana punčka iskreno zaželi vse dobro.
Lahko si predstavljate, da mi je gospa pošteno polepšala dan :)
jasnaJa, tole zdaj, po tekmi, je prijetno, gledat samo tekmo je bila pa živčna vojna in obupen stres
- takrat tudi male radosti, kot so čips in podobno, niso pomagale.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Mini čokoladni hlebčki