Milijonska juha
![]()
![]()
![]()
Japajaaaaa, opalaaaaaa........
( s te strani te še ne poznam dobro...
)
lp
P.s Da ne boste rekli, da smetim - tule še nekaj zanimivega v zvezi z morsko kumaro - no, niti ne toliko kulinaričnega, ampak tudi ne čisto za stran vržt....- (citirano z interneta):Znanstveniki ugotavljajo, da morska kumara proizvaja posebne beljakovine, ki uničujejo zajedavce, ki povzročajo malarijo.
www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologimorsko-kumaro-nad.../81056
cervus ![]()
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 28. 2009 19:17
Japaja in mamaF, kelnerca bit ni kar tako. Najprej si je trba nabavit dekolte, pol pa to mora strokovnjak pogledat............Evo, da ne boste plačevale tamo enih kvazi strokovnjakov vam bom kar jaz pomagal, pa tudi na sploh pri stajlingu ( kratka kiklca in podobno ).
ežoj
U, Ežoj, super ponudba. Verjetno se bodo gostje tako cufali za ... no, za kumare ![]()
, da bo treba firtofe pa ostalo kar naprej popravljat in ne bi bilo slabo, da bi bil v tisti oštariji kot stilist še ti kar redno zaposlen![]()
.
@Mambica, zaenkrat kumar še nismo jedli (niti probali ne), ampak delamo na tem
- saj vidiš, že celih 8 strani se pripravljamo
.
Sej vem, da je že malo pozno, od tazadnjega posta, ampak ni mi jasno..
Toliko debate o morskih kumarah...
A je dejansko že kdo naredil in poskusil kumare na ta način?
krisp
Ni ti jasno, zakaj tolika debata a sam bi pa debatiral !
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Domači prijatelj z orehi in čokolado