Zakon? Ja.... Meni je najboljša, skuhana v sklanem kropu in zabeljena z maslom in parmezanom, ali pa
spomini... Mrzla polenta z vročim mlekom ali vroča polenta z mrzlim mlekom.

Enostavna zelena juha
Zakon? Ja.... Meni je najboljša, skuhana v sklanem kropu in zabeljena z maslom in parmezanom, ali pa
spomini... Mrzla polenta z vročim mlekom ali vroča polenta z mrzlim mlekom.
hedonist, ti državni poslanci imajo pa polne .... nekih modernih hodov in komaj čakajo na kaj domačega, naravnega in nekompliciranega, če je pa še družba taprava..
gartner3, navadna kuhana polenta je odlična priloga, kot so že večkrat napisali predhodniki. Lahko jo pa popestrite - predvsem vizaulno - tako, da na drobne kockice narežete korenček in gomoljno zeleno ter drobno sesekljate peteršiljevo listje. Nato kockice korenčka in zelene blanširate, odcedite in dodate k polenti skupaj s peteršiljem takoj, ko je kuhana in še vroča, premešate in vlijete v poljuben model ali posodo. Polento potem lahko narežete na rezine in ponudite kot prilogo. Z dodatkom korenčka in gomoljne zelene ter petešiljevega listja ne boste veliko spremenili okusa, bo pa videz zanimivejši.
Miroslav Vulović
Sporočilo je spremenil(a) sarabande dne 22. 2009 09:41| gartner3 je napisal/a: |
| ........... ker sem dobre TRI URE natančno opisoval recept .......... gartner3 |
Goveja kocka??? Mejdun, a govedina ni dovolj? Govejo kocko daš recimo v juho stročjega fižola brez mesa za več okusa, ampak v jed, ki ima že tako ali tako veliko začimb??? Ajaj!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Zvezdice alla Alfredo