Košarka!

Dajmo fantje!!!!!!!!!

Navijamo za vas!!!!

tilenboc

Srečno! tamala69

ja,dobri so na tem prvenstvu letos.Držimo pesti in navijamo!

tejčika

Tudi na tej strani luze drzimo pesti za nase kosarkarje!!!!

Jerneja USA
In vse pesti nam bodo zdajle prav prišle! Dajmo naši,samo še malooooooooooo Roncolino
Malo je zmanjkalo, ampak vzdušje na prešercu je bilo fenomenalno, bravo naši!!!! Jutri pa za 3. mesto vida70
Vzdušje na prešercu je bilo okej, našim je malo zmanjkalo, ja, se mi pa zdi, da so imeli Srbi tistega Teodošiča mal odveč! Če njega ne bi bilo....!! Škoda!! Ampak kljub vsemu - čestitke! Se vsaj splača sem pa tja mal našo košarko pogledat! Mičkeno ene dobre ekipne igre je fajn, da ne bo nonstop samo en individualizem (met kladiva al kaj že, pa kajak al kanu, pa puščavski lisjaki...).. sej je fino, če si kot kot posameznik dober, a v slogi je moč in jaz nagibam k temu, da več ljudi skupaj več naredi, zato mi je kakršen koli uspeh ekipnih iger v veliko veselje. je pa treba bit zrel individuum, da se lahko vklopiš v tim. Upam, da pade vsaj bron! japaja
na žalost mislim, da ne bo padu bron, ker so naši vsak dan bolj utrujeni(lakovič je proti koncu tekme učeraj še komaj hodil) in možnosti za medaljo smo izgubili z učerajšno tekmo. masters
Prepričana sem,da bodo danes dobili bron. Kajti dobro delo in poštena igra se vendar morata nagraditi. Pozitivno razmišljajmo in jim iskreno želimo ta uspeh, ki bo okronal njihov trud.
a kaj navijate reza

Žal ni šlo . Ma četrto mesto je zelo lep uspeh .

Bernarda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti