Jabolka v srajčki
| Asja je napisal/a: |
| Vsem bodočim uporabnikom pa toplo svetujem: ne glejte sesalca, ko sesa, ker se vam bo zmešalo. Res, sesalec sesa vsepovprek in jaz kar živčna postanem, če ga vidim sesat. No, vseeno vse posesa. Sesalec in sesanje se da ogledat na Jonasovem blogu, kjer se kamera vozi na njem |
Hahaha, sem se nasmejala :)))) Ker isto sem se vprašala, ko sem tale Jonasov video gledala: zakaj ne gre po isti poti nazaj oz. malo bolj desno / levo? Ker vozi se vsepovprek :)))
Atina| Atina je napisal/a: | ||
Hahaha, sem se nasmejala :)))) Ker isto sem se vprašala, ko sem tale Jonasov video gledala: zakaj ne gre po isti poti nazaj oz. malo bolj desno / levo? Ker vozi se vsepovprek :))) Atina |
Saj JE butast.....saj je stroj, a ne?
Kaj se pa zgodi s franžami preproge? Ena moja preproga je debela kakšen centimeter in pol.
http://www.youtube.com/watch?v=bGAr4blu2JE&featu
Vanja na tem videu je prikazano, kaj se zgodi s franžami
rrrKo gledam te posnetke, se mi zdi, da je ta zadeva zelo glasna in ima prav zoprn zvok. Sicer ga imetniki verjetno uporabljate v svoji odsotnosti, pa vseeno - a je res tako glasen??
rrr| ribaracarak je napisal/a: |
Ko gledam te posnetke, se mi zdi, da je ta zadeva zelo glasna in ima prav zoprn zvok. Sicer ga imetniki verjetno uporabljate v svoji odsotnosti, pa vseeno - a je res tako glasen?? rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo