Hvala za vse vaše nasvete, res nisem pričakovala takšnega odziva.
Sploh nevem kako sem živela predenj sem odkrila kulinariko

Glede na to da je Vedi popolnoma izpadel iz igre, bom izbrala nekaj na osnovi svojega poznavanja njunih želja (pa tudi zarotniško se ju malo povprašala), ker res lahko rečem da smo v dobrih odnosih, zlasti s fantom, ki že od 3 leta hodi k meni na počitnice, pa zdaj obožuje tudi mojo hčerko, in v glavnem sem jaz njegova teta za poklicati na mobitel, če je kaj dobrega za povedati

Deklici bom verjetno vzela nekaj od Vinx,(kar si tudi želi) mogoče kakkšno knjigo ali Cd, pa zraven kakšno majico ali oblekico (katere obožuje), pa kakšnen otroški nakit, pa seveda nekaj sladkega.
Fantu pa bom vzela MP3 player z USB ključem, (sicer je njegova velika želja play station, ampak !!!!!) ker imata za Božič obljubljen nov računalnik z dostopom do interneta - mislim da mu bo prav prišel, za zdaj pa mu jaz naložim nekaj njegove najljubše glasbe, obvezno RBD !!

Po seveda nekaj sladkega tudi on, ali pa mogoče majčka, odvisno od cene mp3-ja.
Ne bi rada pretiravala, ker potem se starši čutijo dolžne tudi moji hčerkici kupiti v isti vrednosti nazaj, vendar pa so zdaj trenutno v nezavidljivi finančni situaciji.
Tako sem (sva se z partnerjem) več ali manj odločila. Seveda pa so vaši nasveti še vedno zelo dobrodošli, tja do sobote zjutraj, ko se podamo v šoping.

Potem pa spet odprem isto temo tam za Božič in takrat obdarujem 4 nečake !!!

Hvala.
dalea