Čevapčiči lidl
| Anomis je napisal/a: |
| od znamke Ave, dobiš v Šparu, niso slabi. Drugače pa od kakega lokalnega mesarja... |
No ja, vsi so kao dobri, pa nobeden od zgoraj naštetih ni zares dober.
Ker sem prišla iz dopusta iz Srbije, teh naših kuplenih ne morem pojesti, pa če mi date miljon evrov, ne bo šlo.
V Srbiji jih delajo iz čiste junetine in soli. Nič ostalega ne dodajo. Meso mora biti malo uležano, ko se zmelje se posoli in kakšna 2 dni odleži v hladilniku. Še enkrat se dobro premesi in naredi čevape. Tam jih delajo kar dolge, okoli 8 cm in tanke kot palec. Nato se ti na žerjavici čim prej spečejo. So božanski tako, da se kar topijo v ustih. Tudi mrzli so enako božanski.
To je recept od enega znanega mesarja od tam dol, na dan proda tudi po 50kg čevapov, ob vikendih znantno več.
Kyara| Kyara je napisal/a: |
Ker sem prišla iz dopusta iz Srbije, teh naših kuplenih ne morem pojesti, pa če mi date miljon evrov, ne bo šlo. Kyara |
Ja, ja, le kdo bi ti verjel..............................za ta denar bi jedla surove, od kogarkoli.............
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Hrustljava solata