Čevapčiči lidl

Jutri imamo piknik za 15 ljudi. Pekli bi tudi čevapčiče. Najboljše naredim sama, ker pa bo časovna

stiska, bi bilo težko zrolat 3 kg mesa. Sarajevski iz Špara niso glih preveč dobri, od dveh mesarjev,

ki jih poznamo, tudi ne, zato me zanima, kakšni so kaj iz Lidla, če jih je že kdo pekel.

Hvala za pomoč. Pistacija.

PISTACIJA

Nam so najboljši prav od Špara, ampak njihova blagovna znamka, ne tisti kao sarajevski. Ker to niti približek ni... Sploh če jih na oglju pečeš, pa tudi druge variante roštilja dobro prenašajo. jass

Za moj okus so dobri od KZ Laško. Nimam pa pojma, od kod si......imajo trgovine v Laškem, Rimskih Toplicah,...vem, da njihove izdelke (pe ne vem, če vse artikle)....v Hura trgovinah.

rimljanka - zasebno mnenje
Meni so včasih dobri od Mercatorja, ampak ne vedno (dostikrat prezačinjeni), kupujem jih na rudniku. Od Lidla, Hoferja in podobnih trgovin mi niso všeč, je vedno kak ostal na krožniku. Sicer pa za moj okus če ni pravi ćevap (z jagnjetino), je skoraj vsak v redu, Mercator, Spar, Elecrerc ali pa pakirani od slovenskih mesarij. Mislim da sem dobre jedel od Krasa. Ave in Anton niso dobri. zzak1977
Mi jih vedno kupujemo v merkatorju - v hipermarketu, supermarketu ali navadnem marketu - povsod delajo zadovoljivo dobre. Nikoli ne kupujem že pakiranih od raznih znamk. Če je čas, pa naročimo mesarju (iz merkatorja;), jih doma naredi z jagnjetino, tisti so pa res posebno dobri. feferon
No, nam pa so najboljši od Tuša v Celju - pravzaprav jih za njih delajo Celjske mesnine - ravno prav poprani, soljeni,... vanjatajnsek
Bo pa to bolj slab piknik Pistacija, vreme bo po napovedih obupno- pravi urnebes z nalivi in nevihtami tako da ne kupuj čevapov v naprej razen če jih boše pekla pod streho. No, jaz ti želim, da ti piknik uspe če ne pa ga prestavi na drugo soboto. LP hedonist
Od že narejenih so (po naše) najboljši iz Celjskih mesnin. Lp Kitanna
Hvala za nasvete, bi se ornk blamirala, če bi jih šla kupit v Lidl. Drugače pa, fešta bo pod streho, peklo se bo v naši "svinjski" kuhinji, mize pa bodo v garaži. Je ni stvari, da bi nam še kdaj pokvarila vzdušje, razen, če bo streho odpihnilo. Čao, Pistacija. PISTACIJA
Hvala za nasvete, bi se ornk blamirala, če bi jih šla kupit v Lidl. Drugače pa, fešta bo pod streho, peklo se bo v naši "svinjski" kuhinji, mize pa bodo v garaži. Je ni stvari, da bi nam še kdaj pokvarila vzdušje, razen, če bo streho odpihnilo. Čao, Pistacija. PISTACIJA
Čao, od znamke Ave, dobiš v Šparu, niso slabi. Drugače pa od kakega lokalnega mesarja... Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti