Loto italija

Ker vem , da smo iz vseh vetrov na kulinariki sprašujem tukaj, če mi lahko kdo pove kaj o tem. Zanima me, kje lahko vplačaš listek in kam, seveda če kaj zadaneš, greš potem po denar. Vem, da moraš po glavni znesek v Milano, kaj pa ostale kombinacije, recimo 2,3 ali 4 številke, a za to tudi kaj dobiš in kje potem te zneske dvigneš. Sem pa iz Gorenjske.

andreja č.

ja tu pri nas je pravo obsedno stanje... Sama ne igram, vem pa da listek lahko kupis skoraj povsod-ponekod v barih, gostilnah, drugje spet tam kjer prodajajo casopise, vsekakor imajo ze zunaj oznaceno...ne mores zgresit. Prilagam link,tu je napisano vse, od pravil do tega kam (bos sla) po dobitek... Srecno! http://www.sisal.it/se/se_main/1,4136,se_Default, lp
Saj jaz tega listka ne mislim vplacat ravno zato, ker je potem pot po dobitek takoooooooo dolga. (Si ravno zdravim jet lag) slepakura
Ja kaj pa bi s toliko denarja, če se ti potem pa strga ha,ha,ha... petardica
Hehe trojkica je pa bla :) evagirl

No, če niste bili na dopustu v Toskani in niste kupili enega listka v eni odročni vasici tam................

Nič se nam ne bo rolalo petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti