Obveščam vas, da bi bilo možno v Mariboru organizirati kuharski tečaj mediteranske-dalmatinske kuhinje. V kolikor je kdo zainteresiran naj se mi javi na zasebno pošto.
lp,
shakra
Obveščam vas, da bi bilo možno v Mariboru organizirati kuharski tečaj mediteranske-dalmatinske kuhinje. V kolikor je kdo zainteresiran naj se mi javi na zasebno pošto.
lp,
shakra
12. avg 2009 17:19
Smo že štiri prijavljene. Punce, fantje, javite se na mojo zasebno pošto. Počakali bomo, da vsi pridete iz dopustov. lp, shakra
13. avg 2009 17:29
Končno, tudi v Mariboru. Se prijavlam tudi jaz. Dawn
15. avg 2009 22:32
Zgleda, da je kar nekaj zanimanja za ta kuharski tečaj in ker vas najbolj zanima, kaj se bo kuhalo, vam pošiljam jedilnik za prvo delavnico, ki bo potekala 4 x po 3 ure. 1. dan: - rižota z morskimi sadeži - riba pečena v peči s krompirjem - mešana rdeča buzara (škampi in školjke) 2. dan - zapečene školjke (gratinirane) - ribja juha - riba pečena v soli 3. dan - hobotnica v solati - testenine s tuno in zelenjavo - brodet (ribji golaž) brez kosti z popečeno polento 4. dan - riba pripravljena v foliji - ribji file z blitvo in krompirjem - dimljena riba z rukolo in sadjem shakraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem