Mum 4701
Tegale s prvega linka imam jaz,
kaj pa si hotela povedati z drugim linkom???
Ker meni se nekaj drugega prikaže.Če piše da je za MUM 4,potem verjetno paše.Sama sem še kar nekaj dodatnih stvari nabavila,tako da sem upoštevala samo MUM4,pa vse paše.
Imam pa še en blender original zapakiran,ker so mi potem kar sorodniki kaj ob praznikih dokupili.
anaeva
Ob gnetenju testa je vse ok.
Sicer vedno gnete na 1. ali 2. stopnji,ker se mi zdi,da bi ga na 3. ali 4.preveč mučila.
Aha pa mogoče še tole,pri ožemalniku citrusov bi bil lahko malo boljši tisti nastavek,mogoče bolj močen,ker ne ožame najbolje.
Priporočam ti tudi,da nabaviš dve posodi,zaradi rumenjakov in beljakov,ki se pogosto pri receptih stepata narazen.
Sem pa šla še enkrat pogledat link.vidim,da kar nekaj stvari nimam,tisto za ribanje(orehov) bi bilo superca,pa tudi za pasiranje bi znala uporabit.
Imam pa doma še nastavek za sladoled,ga bomo sedaj ko je poletje večkrat uporabili.
anaeva
Sporočilo je spremenil(a) anaeva dne 17. 2010 12:53Ta za ribanje je super, vedno "ribam" orehe z njim. Moraš pa imeti nastavek za mletje mesa, če želiš mleti s tem nastavkom. Moj mum je še iz juge, sem ga kupila iz konsignacije in dela, dela....
LijanaSem vesela te informacije Lijana.Tisto za meso imam in je super.
anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Jernejeva sadna torta s smetano