Ja, ta mum je metalni in stane (je stal), če se prav spomnim več kot 500 evrov. Zdi se mi, da so ga imeli tudi v srebrni barvi. Številke na žalost nimam.

Ja, ta mum je metalni in stane (je stal), če se prav spomnim več kot 500 evrov. Zdi se mi, da so ga imeli tudi v srebrni barvi. Številke na žalost nimam.
| Loni je napisal/a: |
| Mum 8 serija, ga imam srebrnega doma, se da v njem čarati tudi samo z enim jajcem (nekaj premakneš z že zraven dodanim ključem).Loni Makaroni |
Viš, to pa nisem vedela, sem mislila, kaj mi bo tista ogromna posoda, saj v povprečju delam iz štirih jajc. Pa se eno jajce ne "izgubi" tam notri?
Atina| Atina je napisal/a: | ||
Viš, to pa nisem vedela, sem mislila, kaj mi bo tista ogromna posoda, saj v povprečju delam iz štirih jajc. Pa se eno jajce ne "izgubi" tam notri? Atina |
Jankica, a si malo zaspala. Odkar smo v EU se davka ne vrača.
Lijana| Loni je napisal/a: | ||||
|
Hehehe, hvala! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kot je napisala Loni se je treba obvezno registrirat na njihovi strani in naročit. Potem ti sporočijo, če imajo oz., ko dobijo. Ne gre, da bi šla kar tja v trgovino in kupila, saj to niti ni trgovina ampak samo prevzemno mesto.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Slivove rožice