kolegica je na zavodu prijavljena in je dobila ,da mora se prijavit na neko delovno mesto do 25.7.09.ona gre pa 1.avgusta na dopust za tri tedne.kaj lahko stori?lp
jagodna pita
kolegica je na zavodu prijavljena in je dobila ,da mora se prijavit na neko delovno mesto do 25.7.09.ona gre pa 1.avgusta na dopust za tri tedne.kaj lahko stori?lp
jagodna pita
če je prijavljena na Zavodu ji je bilo verjetno razloženo, da si lahko vzame "dopust" ne vem točno kako je s tem, vem pa, da ji dopust pripada , če ji delovno mesto ustreza al pa ne naj se prijavi pol pa dogovori s kadrovsko za kasnejši razgovor.
| jagodna pita je napisal/a: |
| kolegica je na zavodu prijavljena in je dobila ,da mora se prijavit na neko delovno mesto do 25.7.09.ona gre pa 1.avgusta na dopust za tri tedne.kaj lahko stori?lp jagodna pita |
V naši državi je pa res vse narobe ,nekateri ne vedo kako bi se rešili službe oz.da je ne bi bilo treba sprejeti,nekateri pa ne vedo več kako jo naj dobijo ali če jo imajo tudi obdržijo!To pa je kriza, a ne!
marjeta10
| Ognjič je napisal/a: |
| Če ne potrebuje službe, naj gre na dopust za 4 tedne. Ko se vrne, se ji tudi na Zavod za zaposlovanje več ne bo potrebno hodit prforčkat in bo uživala naprej. Malo bolj resno pa ti povem, da: če se že kolegica dela norce iz države in vseh poštenih delovnih ljudi, se vsaj ti zadrži in ne postavljaj v času, ko bi se marsikdo od sreče zjokal, če bi dobil službo, takšnih trapastih vprašanj. Ognjič [vrtnica] |
| jancka je napisal/a: |
| Bila je na razgovoru za službo, kjer so ji obljubili 650 € neto plače, danes pa je dobila pogodbo, na kateri piše 580€ bruto. Kaj lahko naredi? Boji se vprašat, da ne bi ostala še brez tega drobiža. Tako bo vseeno podpisala, ker res nujno potrebuje službo. jancka |
| jancka je napisal/a: |
| ...če bi tvoja prijateljica tako nujno potrebovala služba, kot moja prijateljica, ne bi niti pomislila na to, da se ne bi prijavila. jancka |
Pod tole se pa jaz podpišem. Ko so mene klicali na razgovor, sem prekinila dopust in vozila brez prestanka 12 ur, da sem prišla pravočasno. Kasneje so mi povedali, da so me tudi zato sprejeli - ker sem pokazala resnost.
Tulka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Pasta iz ingverja in česna