Matura 2009
Meni pa tukaj ni nič jasno in bi bilo verjetno bolje, da sem tiho, pa ne bom. Evo, kako jaz razumem to stvar (prosim, popravite me, če sem kaj narobe prebrala ali slabo razumela):
- pob je četrti letnik GIMNAZIJE naredil s prav dobrim uspehom
- pob JE NAREDIL maturo
- pob ima ZADOSTNO število TOČK, da bo sprejet na tisti faks, ki si ga JE IZBRAL
- ata drečkla in mu vse gor našteto ni všeč, ker je pob menda dosegel preslab rezultat na maturi. Halooooo?????? Jaz bi rekla, da tukaj z atom nekaj ni v redu, ne pa s fantom. In poba kar razumem, da se z atom ne zastopi. S takim diktatorskim fotrom se jaz tudi ne bi. Saj je prav, da se otroke spodbuja, da želimo od njih nekaj več, ampak tako totalno pretiravat v eno stran pa res ni treba, no. Namesto, da se ga pohvali, namesto, da se mu reče nekaj v stilu - dobr, no, mal si ga pofrtajčkal na maturi, ampak še vedno lahko pri študiju pokažeš, kaj v resnici zmoreš - namesto, da bi pobu pustili uživati pošteno zaslužene najdaljše počitnice, se boste tri mesece preklali drug z drugim. Malo pameti v roke, lepo prosim!
LP
cervus| elaphus je napisal/a: |
Meni pa tukaj ni nič jasno in bi bilo verjetno bolje, da sem tiho, pa ne bom. Evo, kako jaz razumem to stvar (prosim, popravite me, če sem kaj narobe prebrala ali slabo razumela): - pob je četrti letnik GIMNAZIJE naredil s prav dobrim uspehom - pob JE NAREDIL maturo - pob ima ZADOSTNO število TOČK, da bo sprejet na tisti faks, ki si ga JE IZBRAL - ata drečkla in mu vse gor našteto ni všeč, ker je pob menda dosegel preslab rezultat na maturi. Halooooo?????? Jaz bi rekla, da tukaj z atom nekaj ni v redu, ne pa s fantom. In poba kar razumem, da se z atom ne zastopi. S takim diktatorskim fotrom se jaz tudi ne bi. Saj je prav, da se otroke spodbuja, da želimo od njih nekaj več, ampak tako totalno pretiravat v eno stran pa res ni treba, no. Namesto, da se ga pohvali, namesto, da se mu reče nekaj v stilu - dobr, no, mal si ga pofrtajčkal na maturi, ampak še vedno lahko pri študiju pokažeš, kaj v resnici zmoreš - namesto, da bi pobu pustili uživati pošteno zaslužene najdaljše počitnice, se boste tri mesece preklali drug z drugim. Malo pameti v roke, lepo prosim! LP cervus |
Jaz sem se enako spraševala in se z Elaphus popolnoma strinjam. In ne vidim problema razen v medsebojnih odnosih.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom