| p|na je napisal/a: |
| Zelo zanimivo : http://globalgrind.com/content/778859/JORDAN-CHANDLE |

| p|na je napisal/a: |
| Zelo zanimivo : http://globalgrind.com/content/778859/JORDAN-CHANDLE |
| mamamia je napisal/a: |
| Dejstvo je, da je MJ zaznamoval svetovno glasbeno sceno (glej Vendyijin post), pa najsi bo komu všeč ali pa ne. Svoje mesto v zgodovini bo imel in prav je tako. Četudi ga marsikdo ni maral, mu je za tisto, kar je naredil, treba dati priznanje. Glede njegovega življenja je pa tako: nihče od nas ni bil zraven, iz vsega, kar mediji počno (in to sceno kar obvladam), je pa hudo težko izluščiti, kaj je sploh res in kaj ne. Sploh ameriški mediji krojijo javno mnenje po čistvo svojih pravilih in to je ena od reči, ki mi je ob prihodu tujih tv postaj na naš trg ni niti malo všeč. Ampak pustimo to. Če je imel 20 plastičnih operacij, jih je pač imel. Pa kaj potem? To je njegova stvar, ne moja. Njegovo početje z otroki, domnevne zlorabe - poznamo ameriški sistem, ki nikomur ne prizanaša, niti zvezdnikom ne. Najprej mediji nekoga linčajo, potem pa mnogim, ki teosebe ne marajo, ni prav, če se izkaže, da je resnica malce drugačna. Pa saj ni samo njegov primer tak, veliko drugih je šlo skozi podobne preizkušnje. Nam,opazovalcem, ostane le to, da iz vse zmešnjave informacij izluščimo najbolj verodostojne. Ampak, ker smo pod kožo vsi krvavi, verjamemo pač bolj tisto,kar nam je povšeči, četudi dejstva kažejo drugače (toliko slabše za dejstva ...). MJ je bil Nekdo in to bo tudi ostal. Mamamia mamamia |
japaja, zdaj pa prosim, nehaj....
| japaja je napisal/a: |
| Vanja, kaj sem pa tacga rekla?japaja |
NI ti treba na petih forumih tečnarit in govorit eno in isto.
Rimmy, jernej, za tole pa jaz predlagam, da se zapre...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom