Mopsek
! Kakooooooooooo je simpatičen!
Včeraj sem do enih zjutraj brala 46 strani dolgo temo o mopsih na moj.pes forumu in sem še bolj navdušena nad to pasmo![]()
Zakaj ima pa tvoj copatke na prvi sliki? Je imel poškodovane blazinice ali kaj takega?
Mopsek
! Kakooooooooooo je simpatičen!
Včeraj sem do enih zjutraj brala 46 strani dolgo temo o mopsih na moj.pes forumu in sem še bolj navdušena nad to pasmo![]()
Zakaj ima pa tvoj copatke na prvi sliki? Je imel poškodovane blazinice ali kaj takega?
Mai, meni je pa tisto mopsovo smrčanje ful hecno
Prijatelj je imel črno mopsico, ki ji je bilo ime Mojca oz. Mo in enkrat smo šli skupaj na bližnji hrib. Punca je bila precej zavaljena in počasna in je počasi sopihala za nami. Tisto "hropenje" je bilo tako glasno, da bi, če ne bi vedela, da caplja za mojim hrbtom ena 7 kilska kepa, mislila, da hodimo pred divjim prašičem![]()
Prav tako hecno je bilo slišati, ko se mu je kot mačka zvila v naročje, zaspala - ampak namesto mačjega predenja se je po celi sobi razlegalo konkretno smrčanje. No, uboga revica je pri osmih letih zbolela, na seskih se ji je stalno znova pojavljal rakav tumor, zato jo je moral lani dati uspavat![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Palačinkina torta z malinami