drejcek, pa še kako sodi. Učitelji in vzgijitelji so javni uslužbenci. Torej jih s prevelikim darilom ne spravite le v zadrego ampak tudi v prekršek.

Mandljeva juha ajoblanco
drejcek, pa še kako sodi. Učitelji in vzgijitelji so javni uslužbenci. Torej jih s prevelikim darilom ne spravite le v zadrego ampak tudi v prekršek.
| korenckova je napisal/a: |
| Letos je sin zaključil devetletko in so razredničarki naredili album, vsak tri slike in vsak ji je nekaj napisal. Pa zraven šopek. Ostalim učiteljem in drugim delavcem šole je pa spodaj podpisana pripravila lepo aranžirane vrtnice z domačega vrta :) korenckova |
Nič lepšega ne moreš dobiti..................in na kakšni od obletnic, čez 10, 20 let je tak album nekja enkratnega..... pa marsikdaj vmes, ko kje koga srečaš in se ne moreš spomniti imena, pobrskaš po albumu,....... Ideja na kvadrat, pa domače rožice tudi, korenckova, super ste to naredili.
| Marjanpn je napisal/a: |
| ...meni ni moralno dajanje daril nekomu ki te je učil, Marjanpn |
Kaj pa je tu nemoralnega?
| Marjanpn je napisal/a: |
| nič jim ne bi dala...meni ni moralno dajanje daril nekomu ki te je učil, v zhavalo naj razred kaj zapoje ali gredo za ta denar na pizzo skupaj Marjanpn |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami