neznan uporabnik
3. jun 2009 9:43
A ni škoda? Namest da bi zlata jajca nesle, bomo pa na koncu vse scufane.. Pa moški niste nč boljš, tko da veš, ežoj, he he.. japajaneznan uporabnik
3. jun 2009 9:43
A ni škoda? Namest da bi zlata jajca nesle, bomo pa na koncu vse scufane.. Pa moški niste nč boljš, tko da veš, ežoj, he he.. japaja
3. jun 2009 16:38
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Jasna, ko se boš ti cepila proti izjavam tipo "homoseksualci so zame izmečki", se lahko zaradi mene cepiš tudi proti čemu drugemu. Vendelina jr. |
Moram imet pa blazno malo grehov, da mi take izpred par let naprej mečeš... Ampak me ne gane, he he. Cepivo deluje.![]()
![]()
8. jun 2009 19:02
Joj, ne se kregat!
19. avg 2010 20:31
Pozdravljeni! Iščem naslednje stare knjige: SISTEMSKI INŽENIRING, Jože Gričar, Založba Moderna organizacija, 1988 KRIZA PRENASELJENIH OBMOČIJ - O razvijanju ekosistemskega mišljenja - Frederic Vester, DZS, l.1991 OKOLJU PRIJAZNO PODJETJE - Georg Winter, DREVO, 1994 SPLOŠNA EKOLOGIJA Z VARSTVOM OKOLJA - Bogomir Koželj, Drago Vuk, ENERGIJA ZA JUTRIŠNJI SVET - World Energy Council, Ljubljana, 1994 In ostale podobne knjige s področja naravoslovja - varstvo okolja, ekologija in podobno. Če ima kdo katero knjigo izmed zgoraj naštetih in jo je pripravljen prodati, naj mi sporoči na e-mail: mateja.post@gmail.com Lep dan, mateja flowergirlKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom