Kuža v restavraciji: da ali ne?

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

15. okt 2009 8:31

Se bom navezala (Desanka, ne mi zamerit), kam pa lahko s psičkom v Posavju? kateri lokali? Pa še, ali hodi kdo v hotele, kjer so dovoljeni psi? In kako to sploh izgleda? Priporoča kdo kaj (ob morju npr.)

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

15. okt 2009 10:14

Desanka in Tortica, svetujem vama, da vprašanje zastavita še na temle "pasjem" forumu, upam, da dobita čim več koristnih informacij(pa pobrskajta malo med temami, morda so o tem že debatirali):

http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,34.0.ht

Mojca

Desanka  

član od: 15.6.2007

sporočila: 134

16. okt 2009 10:19

Saj vem... Samo predvidevala sem, da so lahko tudi dobre kuharice pasjeljubci in se tudi kot gurmani soočajo s to življenjsko težavico... Kajti res je utrujajoče, ko se ustavljaš pred gostilnami (kvaliteto gostiln več sploh ne izbiraš) in hodi en spraševat: "Smo dobrodošli s psom ali ne? :D" (Hihi...in zmeraj, ko v gostilni naročimo ogromne količine jedi, saj smo vsi skupaj veeeliki jedci in je račun precej debel, damo tudi natakarju lepo napitnino smo prepričani, da zapuščamo vsak lokal z občutkom, da nismo v gostilni pustili slabe luči). Kitajska Maribor - sprejmejo psa Desanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti