halo mi zna kdo pomagat,kako naj preberem zahvalo staršem ob moji poroki.
prosim če mi kdo ve pomagat s kakšnim besedilom...hvala
pelikan
halo mi zna kdo pomagat,kako naj preberem zahvalo staršem ob moji poroki.
prosim če mi kdo ve pomagat s kakšnim besedilom...hvala
pelikan
Kako, kako prebrati. Prebereš pač. čeprav, če mene vprašaš, je treba take stvari povedati na izust. menda boš ja zmogla nekaj iskrenih besed.
Kako ? Zanesljivo s solzami, ki jih bo težko zadržati. Priporočam, da to preskočiš.
Vem pa, da je to navada na porokah. Iz prve roke lahko povem, da se niti en šopek, ki je bil namenjen mami ob Abrahamu otrok, beri hčera, ni končal brez poplave solz. Obeh strani in jokajoče publike. Razen v primeru, ko je mama umrla pol leta pred slavjem. Se je pa slavljenka razlila na naslednjem Abrahamu.
Ne delajte si čustvenih stresov, ki uničijo mejkup, če je vnaprej jasno, da bo teklo...
PS Besedila nimam, ker je to zelo osebno. Mogoče bi se bilo treba zahvaliti staršem, da so čuvali tvoje - devištvo. Tako nekako gredo take zahvale, ki so jih naši pobje brali na šrangi, ženska ekipa pa je brisala cuker, da ne bi šel v nič.
F r i n aMislim, pelikan, da je stvar v tem, da najboljšo zahvalo napišeš ti kot otrok, ker samo ti veš, za kaj si staršem hvaležna. Pri tem ti lahko pomaga kvečjemu sorojenec, ki še pozna tvoja starša in njuno vzgojo... Marsikdo na KulSlo ti lahko spiše fenomenalno zahvalo, ampak mogoče se bo zahvalil za popolnoma napačne stvari (čeprav vedno lahko ubereš klasični opis, kako sta bedela ob tebi, ko si bila bolna, te vzpodbujala, ti stala ob strani... ampak - kaj pa če nista?
)
Tigris je napisala edini 'predpisani' del poroke, ostalo si krojita sama. Pa nikar ne kompliciraj in se ne trudi na pamet učiti spisov... Midva sva na primer imela svojo zaobljubo, pa jo je eden od naju (greh se pove, grešnika pa ne
) tisti hip pozabil in jo skrajšal na en sam stavek; tadrugi pa je iz solidarnosti potem povedal isti stavek in so bili vsi paf, češ kakšna zaobljuba je pa to
V glavnem, čimmanj stresa in stvari na silo, pa bo. Srečno!
| frina je napisal/a: |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike