Začetnica, na porokah je bela rezervirana za nevesto, črna pa za vdove.
nola
Ajdov kruh z orehi
Začetnica, na porokah je bela rezervirana za nevesto, črna pa za vdove.
nola| nola je napisal/a: |
Začetnica, na porokah je bela rezervirana za nevesto, črna pa za vdove.nola |
Se kar bojim vprašat za katere je rezervirana rdeča ![]()
Lidkaaaaa, ne ga lomit. Jaz sem tudi "vertically challenged". Ampak jenase vseeno nosim. Take z ravno hlačnico, skoraj vse poredolge, da sem prisiljena obuti visoke pete, kar podaljša noge in izgledam dovolj spodobno, da me ni strah na ulico. Enako je z navadnimi hlačami. Jeanse, ki segajo samo do pete nosim pa z balerinkami živih barv. Jeans krilo imam rada predvsem zato, ker je pri nas poleti tako vroče in soparno, da kavbojske hlače ne pridejo v poštev.
Kar se šlaufa tiče, se strinjam s tabo, samo problem je zelo lahko rešit. Treba je kupiti dovolj velike hlače, oz. ta prav kroj! Namesto z oprijetimi mikicami, se da malo trebuščka pokriti s tistim, za kar vendy pravi naslednje: "majčke, ki so rezane pod prsmi in so potem nabrane v tuniko in ki se konačjo v višini bokov, ta grozota od dizajna ni za na cesto."
Mislim, da se bomo bolj smejali tistim, ki bodo oblekle novo odkrite turške hlače kot pa tistim, ki bodo imele lepo zgoraj opisano tuniko. No offense, Vendy.
Lidka, pri nas vidiš te šlaufke povsod in preveč. Me pa mika, mislim, da pridem Oktobra. Bomo not sedele in pokafetkale, še posebej, ker sedaj ne kadite več v zaprtih prostorih.
Pri nas ni nobenega govora o kroglicah. Sicer se pa pogovora v tej smeri (vsaj mislim, da je ta smer) s prijateljicami in sosedami izogibam. Ni čudno, da sem tok nevedna ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Rezanci Barilla s slanino in gobami