Dekleta,imate probleme s fanti,možmi,ki bolj upoštevajo mamo in jim je mati vse na svetu kljub temu,da imata otroke in ste torej družina? masaj

Mehiške taco košarice
Dekleta,imate probleme s fanti,možmi,ki bolj upoštevajo mamo in jim je mati vse na svetu kljub temu,da imata otroke in ste torej družina? masaj
ne, niti pod razno
Drejčica
Drejčica, hahahaha ![]()
![]()
![]()
Vendelina, ![]()
![]()
![]()
Takšen tak pri meni ne bi imel šans. Masaj, če imaš takega, ga ne boš mogla spremenit, po moje takim tud Dr. Phil ne pomaga preveč. Če pa bi že bila v taki situaciji, bi mu pa postavila ultimat. Jaz in otrok ali mama.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
. Masaj, če imaš takega, ga ne boš mogla spremenit, .
|
Po sličici sodeč je Masaj moški ![]()
ooops, sem spregledala. Mogoče ima pa partnerja, ki je mamin sinek. Tudi možno. Pa masaj, ne mi zamerit, če ni tako. Meni je do evrope in nazaj vseeno s kom kdo spi, dokler ni moj dragi...![]()
![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Meni je do evrope in nazaj vseeno s kom kdo spi, dokler ni moj dragi...
|
Vanja... Masaj, moj je precej navezan na svojo mamo in bi zanjo naredil praktično karkoli, kljub temu pa je svojo družino postavil na prvo mesto (s tem mislim ženo in potomstvo). Oboje cenim.
Tulka, moj kiddo bi tudi vse naredil zame, pa se JAZ ne silim na prvo mesto. Mislim, da je problem tudi na tem...
Ja, ja, seveda je! Ampak kakšna mati se sili, pa ji ne uspe, ker ima sine pač v glavi pošlihtano, kako stvari stojijo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Začinjene polnjene paprike s feta sirom