Pozdravljeni, v iskalnik sem vtipkal yolanda, pa mi je pokazalo ne en recept za potico.
Zanima me ali kdo uporablja to moko.
Izkušnje?
Lep dan še naprej
simond
Pozdravljeni, v iskalnik sem vtipkal yolanda, pa mi je pokazalo ne en recept za potico.
Zanima me ali kdo uporablja to moko.
Izkušnje?
Lep dan še naprej
simond
27. apr 2009 16:59
nikoli še nisem zasledila te moke.
Titta
27. apr 2009 17:20
Tale Yolanda je verjetno nekaj podobnega kot zmes "Boni", torej ni samo moka, ampak so notri tudi jajca v prahu, morda mleko v prahu ... (predvidevam, ker še nisem nikjer videla).
Mojca
27. apr 2009 17:24
Evo, Yolanda ima tudisvojo spletno stran v slovenščini
Mojca
27. apr 2009 18:54
Yolando sem opazila pri najboljšem sosedu.Uporabila je pa še nisem. chappy
27. apr 2009 19:31
Ja ima vse sam je draga kot žafran.Pol kg pride kar 2,07e 250g pa mal več kot en gram.kg pakiranja nisem opazila,za moje pojme je predraga.Bom raje ostala pri boni ali pa kar standardni navadni moki kriznana
27. apr 2009 19:32
Ops 250 g stane malo več kot en evro se opravičujem za napako kriznana
28. apr 2009 10:08
Tale Yolanda naj bi imela dodana samo jajca.
Včeraj sem naredil palačinke iz nje. Dodal sem samo mleko.
Pa moram rečt, da je No.1. še vedno
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11067
Mislil sem, da jo katera od vas pozna, ker na http://www.yolanda.si/ so neki recepti samo za cvrtje, za kar Boni verjetno ni primerna.
Lep dan
simond
28. apr 2009 15:27
Jaz sem v tej zmesi panirala puranje zrezke, bili so super, edino, kar mi ni bilo najbolj všeč je bilo to, da je masa vpila kar precej maščobe. Mislim, da bi bilo tudi zelo dobro za lignje. Je podobno kot pivsko testo. Prijeten dan lipa1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Princeske