Petra majdič

Na izmenjavi imamo skupino dijakov in učitelja iz Helsinkov, ki so veliki oboževalci Petre Majdič. Ali mi lahko daste namig, kako stopiti v stik z njo, da bi se morda ta skupinica za minutko ali dve srečala z njo? Hvala in LP

Anja

Jaz bi se obrnila na Smučarsko zvezo Slovenije.

Podutiška cesta 1461000 LjubljanaTel.: (01) 513 68 00Faks: (01) 513 68 10E-pošta: szs@sloski.si

rimljanka - zasebno mnenje

Petra Majdič je spet zmagala!Bravo!

Spet je upravičila naslov športnice leta.

strippy
Sem velika oboževalka Petre Majdič. Ne samo kot športnice, ampak kot človeka. Mislim, da bi se vsi lahko nekaj naučili od nje. Njena vztrajnost, dobra volja, zagrizenost, pozitiven pogled na svet... Najboljša je !!!! LP! banana130
Tako kot je rekla banana 130,Najboljša je!!! Dipsi
Petra Majdič je še ena med našimi dragulji, ji privoščim vse najboljše! japaja
Tudi jaz spoštujem Petro kot človeka in občudujem njene dosežke v športu. Nikoli se ne pretvarja, ko je besna je besna, ko joče joče in ko se veseli, smo z njo srečni vsi, ki jo gledamo. Lahko je vzor mladim in tudi nam starejšim. Vso športno srečo v letošnjem letu ji želim iz srca.
BRAVOOOOOOOO PETRAAAA!!!! Ta bron je vreden zlata. Jokam od veselja...

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Bravo, bravo, zdaj pa vidite kako znamo ženske potrpeti?

Za dober izgled imejte usta do ušes

Ma neverjetna je...

Nasja
Petra jim je dala vetra!!!!!!!!!!!!!!!!! http://basti.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti