Nikoli še nisem razmišljala s te plati... se pa zelo strinjam. ![]()
Vendy, pa proxima itak tudi...
Sploh pa bi bilo pri alkoholu zelo lepo, če bi bili ljudje do njega tako skeptični tudi preden pride bolezen.
Nasja
Nikoli še nisem razmišljala s te plati... se pa zelo strinjam. ![]()
Vendy, pa proxima itak tudi...
Sploh pa bi bilo pri alkoholu zelo lepo, če bi bili ljudje do njega tako skeptični tudi preden pride bolezen.
Nasja| ferda je napisal/a: |
| najlepša hvala za vse odgovore,to z vinom mu je priporočila onkologinja...pa mi vseeno ne gre, glavo kako je to mogoče, saj so mu del slinavke dvzei in je nima cele jetra pa so bila zamaščena ,kar je ponavadi pri alkoholikih, samo moram reči da mož ni veliko pil, je pa od raka slinavke umrl že njegov oče, ki se pa pri pijači dostikrat ni šparal. hotela sem samo vaše mnenje in izkušnje, j pa sigurno da jaz mu vina nebom dala piti, antioksidante mu bomo pa našli drugje in ne v vinu...najlepša hvala vsem...lp za deci nadan se ga nabere za več kot liter na teden... Sporočilo je spremenil(a) ferda dne 21. 2009 14:15 |
Ferda , sicer ukrepaj po svoji presoji , ampak jaz osebno mu ne bi branila tistega deci na dan .
Vendy , Kozjek -Rotovnikova je še vedno na onkologiji .
Bernarda| rdeca jagoda je napisal/a: |
| Pa še strokovni odgovor. ...Oozdraveli od raka pa sigurno ne boste zaradi kozarca vina. Važno pri tej bolezni, tako kot pri vsaki je, da skrbno sledite navodilom vašega zdravnika. .... rdeca jagoda |
Se strinjam.
Ampak vprašanje ni bilo, ali "mora" piti vino za zdravje, temveč ali ga sploh "sme". In prav gotovo 1 dl vina ne bo vplival na prognozo bolezni. Lahko pa naredi življenje lepše in zmanjša občutek, da je nekdo bolnik in je zdaj vse dobro prepovedano.
Nasja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Marmorni sladoledni sendviči