Pečica flavor wave turbo

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

tema odprta - 20. apr 2009 13:56 | ogledi: 6.105 | odgovori: 1

Ima morda kdo od vas to pečico? Izkušnje?

Predstavlja se v Top shopu, da preskočim splošno negativno mnenje o teh izdelkih naj v uvodu povem, da sem jaz z nekaterimi od le teh kar zadovoljna (npr. magic bullet, električna metla, H20 čistilec...). je pa res, da lahko preživimo tudi brez njih...vseeno, ali ima kdo to pečico in kako jo ocenjuje?

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

20. apr 2009 14:07

Tukaj je že potekalo nekaj debat na temo konvekcijska pečica, http://kulinarika.net/forum/forum.asp?iskanje-besed sem pred slabim mesecem zastavila podobno vprašanje http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7134 ker nam je bilo rečeno da se čaka dober mesec - ni bilo več na zalogi, smo se odločili da kupimo kar zadevo v Sparu, ki je imel ravno akcijo, nismo dobili sicer Perfect, temveč (ko je bil Perfect razprodan so dobili to zadevco) http://www.muppa.nl/montiss-convectie-oven-p-63.h smo zadovoljni, sicer se še malce lovimo, ampak mislim da turbowave vseeno ni vredno 2x več denarja, sploh ker je dobesedno isti izgled, ista moč, iste funkcije. Sem malce bolj negativno naravnana nad topshop-om (čeprav sem že naročala za taščo nekaj izdelkov), sploh zaradi cen, ko sorodne izdelke z istimi lastnostmi dobiš bistveno ceneje. Škoda je, da ne moreš dokupit pekačev kot v tujini (ni v ponudbi na slo tv topshopa). lp,

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti