V čem naj namakam piščančji file?
15. apr 2009 19:43
Lahko še kakšna ideja za marinado? Robbus
15. apr 2009 19:58
[citat=--ežoj--]
[citat=--Vanja_v_ZDA--]
Evo, in Vanja postane prava američanka ( v ameriških knjigah ponavadi piše: vbodeš termometer v debelejši del in pečeš dokler temperatura.......... )
ežoj[/citat]
Ojoj, ežoj, to je pravzaprav pogruntal moj mož, ki sicer ne kuha več, je pa odgovoren za gril. Odkar imamo tole zadevo za $2 smo postali zvezde ravno prav narejenega mesa, ko ga delamo v enem kosu. Da se ne zmotimo, smo si še temperaturo prilepili na notranjo stran kuhinskega kabineta, za vsak slučaj...![]()
Pa si predstavljaj pregrešno drago pljučno, ki ne izpade prav. Al pa celega purana iz pečice... ne gre drugače... Prid na en dober zrezek, ko boš v oshkosh...
Te bomo mogoče šekakšne neumnosti naučili... Na primer, kako pohaš celega purana. Poznam enega, ki to dela.
15. apr 2009 20:16
Čakajte, Robbus govori o koščkih puranjega fileja, ne o celem pohanem puranu...............![]()
16. apr 2009 2:34
piščančja prsa namažeš s žlico pesta na debelo in pečeš v pečici 20-25 min. nič ni potrebno marinirati, niti soliti. odlično toplo ali hladno narezano v solati. lahko tudi med testenine... lahko uporabiš tudi čemažev ali kakšen drugačen pesto, za drugačen okus... to je moje najljubše kosilo "na hitro". @vanja se strinjam s tabo, da je v kuhinji vse veliko lažje s termometrom. pravi slaščičar se ničesar ne loti samo "na oko" ;) da o mesu ne izgubljam dodatnih besed! cellnetKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ajdovi svaljki s kislo repo

Bujta repa