član od 20023690 sporočil
Jaz imam izrazito zelene oči.
Senčim z olivno zelenimi, trenutno, je že dovolj svetlobe. Sicer zgleda pretežko in premočno. Kombiniram z zlato, s svetlejšimi olivno rjavimi, senf in olivno sivimi... Skratka, zeleno. In neverjetno, kako se zlijejo te barve z očmi, v nulo. Zlata je pa itak zakon za zgornji del veke, pri zelenih očeh, kot je opisala že Vendy.
Senčim še:
Pozimi s temno žabje zeleno, zgornji del nadihnem z belo svetlečo. Temno sivo, zgornji del nadihnem s svetlo sivo, srebrno, notranji kot veke s svetlo rožnato. Temni zeleno, zgornji del veke z olivno. Temno zeleno, zgornji del veke z zlato. Temni sivo/črno, kombinirano z vijoličasto, melancana. Vedno veliiiko maskare na trepalnicah.
Poleti celo veko z marelično svetlečo (Burjois znamka, imajo v Mullerju, da si boš lažje predstavljala), čez celo veko, potem nad trepalnico s črnim tušem, pa ne delam črte, pač pa pikice, ki jih potem obrišem, zgleda bolj mehko. Obilo maskare na trepalnicah. Enako naredim s turkiznim senčilom od Burjois, kombiniram s tušem. Celotno veko samo z zlato, potem s tušem. Če je vreme bolj temačno se obrnem v olivno zelene odtenke.
Modrie barve ne prenesem in je skorajda ne nosim. Zato se mi mejk ap ne meša z modro barvo.
Absolutno je potrebno popazit na barvo ličil, šminke, barvo obleke, čevljev in še česa, če hočemo skladen videz. Jaz ga ta teden "sračkam" z vijoličastim lakom za nohte, ki mi nekako ne paše nikamor... Ojej... : )
lidka [sonce]