član od 20023690 sporočil
No, zdaj pa povej še, katerega imaš? Znamka me zanima, da se jaz malo orientiram.
Jaz sem šla zadnjič gledat za to wonder čudo, pa se nisem več znašla, ker ima vsak štant neke mineralne pudre. Samo jaz sem pri teh izdelkih za kožo nižje-srednjega razreda zelooo skeptična.
Pazim nase, brez skrbi. Sem ponosna lastnica dveh novih, kovinskih diskov. : ) : ) Noben ni bil good looking, veš? Razen en medicinski "bratec", ki pa je bil very nice, sam saj veš, ko ga rabiš za nočno posodo nosit in ga kličeš sam za "lulat", ker si nepokreten, vsa romantika zbledi... : )
Indigo modro ob priliki pogledam, zdaj moram bit spet doma, prekleto boring, samo vseeno boljše kot v bolnišnici. Comp imam v postelji, ni problema, : ) Mene je zadnjič una črno-vijolična barva sesula na rit, se mi je vsedla v glavo, zdaj pa ne gre več ven. Ma se spomnim, da sem se z indigo modro in še temnješimi modrimi packala tam nekje v srednji šoli nekajkrat. Bi morala probat. V modri barvi mam malo senčil.
Meni pa Art Deco ni všeč ravno zato, ker so senčila zelooo majhna, jih hitro porabim, precej štorasta za prenašanje. Če jih dam v tisti nosile, ne daj bože, da pade po tleh, ker se vse sesuje. Jaz imam rada mono zadeve, eno senčilo v pakungi in to je to. Da ga zjutraj potem fliknem za s sabo, če rabim kaj popravljat čez dan...
Dej, za mineralni puder mi namigni, važi? Tenx... : ) : ) : )
lidka [sonce]