Otroški rolerji

monro  

član od: 14.4.2006

sporočila: 140

4. apr 2009 8:08

Pa glej, da bodo ležaji vsaj ABEC 3 ( moja je začela z ABEC 1 in ko so se drugi odrinili 1x, se je reva mogla 3x več). Vglavnem, mene je inštruktor opozoril na to, ko je bilo že prepozno. Zdaj ima ABEC 3 in letijo kot treba. Je pa začela pri 5-ih letih, že po prvi uri je skapirala tehniko, ampak je imela "prepočasne" rolerje. V bistvu je inštruktor dal nekaj navodil (kako naj padejo...), se zapeljal vstran od otrok in jim rekel, naj pridejo za njim- in so se peljali, kot da že dolgo rolajo. Nam je veliko težje- jaz sem se učila pri 30-ih, pa sem potrebovala nekaj časa. Otroci znajo, boš videla. monro

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

4. apr 2009 11:00

Atina, jaz sem mojima fantoma kupila roces in tega je že doolgooo...seveda sem jima kupila tudi ščitnike in čeladi. Starejši se je naučil en, dva, tri...mlajši je neštetokrat padel in bil neskončno vztrajen in kmalu ni bilo nobenega problema... (aja, takrat sta imela nekako pet in šest let).

Še danes imata oba rolerje in drsalke iste znamke, s tem, da mlajši veliko rola in ko so na bližnjem jezeru možnosti za drsanje, z užitkom drsa, starejši pa se le tu pa tam spomni na rolerje, drsalk pa v bistvu ne mara in ga imam na sumu, da le zato, ker brat bolje drsa kot on.

 

Ti si pa v bistvu tudi dovolj mlada, da lahko poizkusiš....

 

 

Veliko uspeha in užitka vam želim

rrr

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

5. apr 2009 21:27

Evo, smo kupili rolerje - Roces, v Sport 2000 so jih imeli za 55 €. Hči navdušena, jaz sem si sposodila od sestre (pravi, da njeni niso v redu, da so preglasni, kar pa mene ne moti, dokler se ne naučim) in danes sva veselo hodili po travi in lovili ravnotežje, na beton si nisva upali. Za začetek bo. Jutri si bom v knjižnici sposodila knjigo, da vidim kak uporaben nasvet ... bomo videli, kako bo šlo.

Atina

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

5. apr 2009 22:29

Atina, super!!! Uživaj!

tulka

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

15. maj 2009 13:48

Evo, poročam!!!! Sva se najprej obe lovili, se sprehajali po travi. Po domačem dvorišču nikakor ni šlo. Potem sva ugotovili, da so kamenčki na našem asfaltu preveliki in se zadevajo v kolesca (mislim, ej, ne se smejat, to so tiste prave začetniške) :) Sledila je ugotovitev, da imamo super garažo, kjer je po tleh nek gladek betonski preliv. No, tule je pa šlo! Celo meni, hihi. Medtem se je v vrtcu začel tečaj rolanja in moja petletnica je navdušena opravila tečaj. Garaža nama je sedaj premajhna, zato pa skrbiva (predvsem jaz) za temo pogovora večine sosedov, saj sva atrakcija na vaškem igrišču (ker sem jaz najstarejša rolerka v vasi, hahaha). Sedaj sem že taka 'profesionalka', da mi stari rolerji ne ustrezajo več (imajo plastična kolesca in so prava mora), zato sem na lovu za novimi rolerji. Ker sem poskusila sestrine nove in gre kot za šalo.

 

Torej tole sem napisala zato, ker sem presenetila samo sebe. Še vedno sicer rolam 'kot po jajcih', a vsaj premakniti se znam, za kar si pred enim mesecem še ne bi drznila sanjati. Če kdo pri tridesetih še okleva, kar pogumno. Če je uspelo meni, lahko vsem :)

Aja, sem pozabila: vsem, ki ste me spodbudili, hvala!Atina

Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 15. 2009 14:09

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

15. maj 2009 21:47

Čestitam, za korajžo ! Vidim, pa da si spoznala tudi kakšna je razlika med dobrimi in slabimi rolerji. Veliko užitkov še naprej ! LENČA http://lencaa.moj-album.com/album/15731661/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti