Cheesecake
[
Slab spomin imata, 15. maja lani smo imeli fešto, pa še kakšno, na Kopitniku.......................piknik ob 10. letnici KulSlo................
rimljanka - zasebno mnenje[/citat]
Ej, rimljanka, mal te je pa uneslo - a ni bil tisto deseti maj![]()
No, pa deseti..............res je, pa kaj je 5 dni proti večnosti.........................
Rimljanka se je pohecala, vendar je danes 1. april! ![]()
![]()
Ja ,punce in fantki,colngo bo dal,ker mu tak promet delamo![]()
![]()
Vidim da že odšteva ,kdaj bo...
[citat=--Katarina K--]Jaz sem pa mislila, da je kaka obletnica od odprtja Kul Slo in da bo kak fešta
. Sem čisto pozabla na 1. april. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/[/citat]
Slab spomin imata, 15. maja lani smo imeli fešto, pa še kakšno, na Kopitniku.......................piknik ob 10. letnici KulSlo................
[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje[/citat] Uh lani maja meseca še sploh računalnika nisem imela, ki smo ga kupili nekje jeseni. Tako, da upravičeno nisem na tekočem.Zgodovina obstaja, Katarina K, pa albumi............... no, vpisana si od 5. julija, kar ne pomeni nujno, da prej strani nisi poznala..................
| mamamia je napisal/a: |
Kaj pa če bodo le prenovili Kulinariko??? Mamamia mamamia |
Ta misel je meni tudi prva prišla na misel...
strippyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Gratinirani fuži s sirom in pršutom