Španija je posnela oddajo o pravljični sloveniji

Čudovito - 1 urni film o vseh lepotah SLOVENIJE

KAJ TAKEGA BI MORALI SLOVENCI SAMI POSNETI IN POSLATI V SVET ....

RESNIČNO ČUDOVITO

RAZPOŠLJI PRIJATELJEM,KJER KOLI SO ŽE ................

*Španija je posnela oddajo o pravljični Sloveniji. *

*Vzemi si čas in si oglej, kako so Španci lepo prikazali našo lepo,

malo domovinico, uživaj ob gledanju

http://www.rtve.es/alacarta/todos/ultimos/index.

Dobila po e-mailu poglejete si!

lp

zima13

Paraisos cercanos, kot se seriji drugače reče, lahko spremljamo na TVE ob torkih. Vendelina jr.
Prekrasno! Bravo za Spance! Nena-morje
Fantastično in res - tako kot je!! LP rolada

Čudovito, hvala, sem povezavo že poslala vsem mojim špansko govorečim prijateljem po svetu... Zdaj se bo treba pa pripravit na obiske... :)

tulka
Res lepo pa še naše. buča
Odprla sem, a špansko ne znam in ni mi jasno pod kaj naj bi iskala ta film - kateri dan, katera stran? Lisa
Lisa je napisal/a:
Odprla sem, a špansko ne znam in ni mi jasno pod kaj naj bi iskala ta film - kateri dan, katera stran? Lisa
Poskusi kopirati link, ne samo kliknit nanj. strelka

Lisa, samo odpreš link in počakaš, pa se film začne vtreti. Nič bolj zapletenega, no. Morda te je zmotilo, ke rje najprej najavna špica, morda 10 sekund dolga. Potem se pokaže prva slika, Blejsko jezero...........

rimljanka - zasebno mnenje
Evidentno sem noro blond. Ko odprem link, se mi odpre 12 ekrančkov - sklepam da gre za posnetke različnih oddaj (pri nobeni na prvi pogled ne vidim česa kar bi namigovalo na Slovenijo), če kliknem na katerega od ekrančkov, se pa pokaže "error on page". KAM torej klikate? Lisa

Lisa, ničesar drugega mi ni treba klikniti kot zgornji link. Za trenutek se na ekranu res pokaže več filmčkov, takoj nato pa se začne predvajati film o Sloveniji.

Mogoče je pri tebi problem. Kateri brskalnik pa uporabljaš?

Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti