Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Mene pa zanima, kako se oceni (uspešno) opravljen strokovni izpit ZUP (za VII. st. izobrazbe). Samo uspešno oz. neuspešno ali so kje navedeni tudi odstotki? (za izpit "imenovanje v naziv" sem na pdf MJU iz leta 2006 opazila, da se oceni po %, kočna ocena pa je "uspešno" oz. "neuspešno")
Hvala!
LP
vesoljka
Izpit iz ZUPa se na Upravni akademiji v Ljubljani opravlja pisno in ustno. Za pisno opravljanje se dobi nalogo, npr. napisati odločbo, sklep itd., na ustnem izpitu pa se najprej pogovori o pisnem izdelku, nato so še splošna vprašanja iz upravnega postopka. Govori se samo o uspešno opravljenem izpitu oz. neuspešno. Tudi, če je pisna naloga slabše opravljena (nič se ne ocenjuje s procenti!), je še vedno mogoče to nadomestiti z ustnimi odgovori.
Spet o ZUPu. Me zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo več z opravljanjem ZUPa na Academii ali Dobi?
fotografkaV VEDNOST ! V LJ je ta izpit veeeliko dražji kot v MB.
vd007Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla