Pure testenine z dimljenim lososom
Ali pa tista Nipičeva, ko "igra kuštrav fant na orglice"....pa se je izteklo v "igra u štrumpant na orglice". Auč![]()
.... meni so pa bili všeč Kaloperjevi "prenosi planetov s Police".
SonjaStoji crnac na autobusnom kolodvoru i dolazi starac do njega i gleda prema
Velebitu i govori: "Biće sniga!". Črnac ga opali šakom i reče:" Who you
callin a bitch ass nigga ? ![]()
Uly
se en vic:
bosanec vprasa anglezinjo: "kako se zoves?"
ona: "jessy"
on: "ma evo me bona, nego kako se zoves?"
:)
carsolina| proxima je napisal/a: |
| :)))))))) V znameniti knjigi Življenje in nenavadne prigode vojaka Ivana Čonkina (avtor Vladimir Vojnovič) se je v kongenialnem prevodu Dragu Bajtu tudi posrečila ena taka (če se prav spomnim, je concerned citizen napisal v časopis ogorčeno pismo bralcev, da v popularni in na radiu pogosto predvajani izvedbi ljudske pesmi tam, kjer bi se moralo slišati "iznad rek, iznad rek", on sam prav razločno sliši "p**da-drek, p**da-drek"...), enkrat moram priti do originala in pobrskati, za kaj je pravzaprav šlo :)))))))) lp, proxima |
Kultno branje. Meni je bila pa najboljše, kako so imenovali najete zavzete ljudi, ki so na proslavah skandirali slogane: Skandinavci.
Vendelina jr.A je to tista knjiga, kjer nastopa prašiček Borka? Bo treba spet enkrat v knjižico....
Sonja| Vendelina jr. je napisal/a: |
Ali pa tista Nipičeva, ko "igra kuštrav fant na orglice"....pa se je izteklo v "igra u štrumpant na orglice". Auč
|
A si ti to od mene slišala, al je še kdo tole pesmico narobe razumel. ![]()
![]()
P.S: Ura polnoč je odbila....midva se pa krohotava ob Proximini: Koza poje, zvonček vuri...![]()
![]()
Vanja
Tole s pesmimi me je spravilo v jok - od smeha!
Angleško sem se učila pred davnimi leti, zato upam, da bo moje slovnične napake v angleščini vseeno kdo razumel. Pišem po spominu, ne vem pa, kje sem tole pobrala.
One day I look into the sky.
A bird fly by and **** into my eye.
I didn`t weep, I didn`t cry,
I was just glad, that cows can`t fly.
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento