![]()
![]()
Drage moje, priružujem se vsem čestitkam za naš lepi praznik.
....in hkrati srčno upam, da me prehlad in vročina
mineta do nedelje, da bom lahko z ostalimi gospemi in gospodičnami uživala na našem Komenskem pohodu "103 ženske na Trstelj"![]()
![]()
![]()
Drage moje, priružujem se vsem čestitkam za naš lepi praznik.
....in hkrati srčno upam, da me prehlad in vročina
mineta do nedelje, da bom lahko z ostalimi gospemi in gospodičnami uživala na našem Komenskem pohodu "103 ženske na Trstelj"![]()
| Katarina K je napisal/a: |
| Tudi jaz čestitam vsem ženam, imam pa srečo saj je v naši hiši enakopravje. Moj mož mi pri vseh opravilih pomaga in res ni razlike med spoloma. Vsem želim enako. |
Katarina, to je malce napak rečeno, ne da ti pomaga, ampak oba vse skupaj enakopravno počneta.
Drugače pa - kje je kak moški, da bo kaj tekel o tem 100 in enem letu?
No, jaz se puščam razvajati že ves teden, nedeljski dogodek, na katerega sem bila povabljena, bom morala pa ravno na račun tega viroznega razvajanja spustiti.
Loni MakaroniMoški, kje ste!?? /tukaj vskoči Admin in reši čast svojemu rodu/
Čestitam vsem KulSlo ženskam 8.marec!
,
, ![]()
Bojan AdministratorBojan je itak uglajen gospod stare šole, si ga sploh ne morem predstavljati drugačnega! ![]()
No, jaz sem tudi še iz časov, ko so nam 8. marec prikazali kot DAN ŽENA (pa če tudi so ga ponekod dosti bolj žingali možakarji, ampak to se tudi še danes dogaja...) in tako sem imela že včeraj generalko v praznovanje s nekaterimi od meni naljubših prijateljic (in en kamerat je bil lahko prisoten, ker je fejst pobček), današnji dan bo v smislu krepitve duše in telesa (delovno) in razmišljanja, kako se bom jutri pustila razvajati...
Vsem želim lep dan žena!
Ognjič
Prijazno voščilo moža ženi za 8. marec:
"Draga moja, počivaj danes, delo lahko počaka na jutri "![]()
![]()
.
Uživajte in ne dajte se, četudi boste deležne kaj podobnega .
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Slivove rožice