Dopust 2009
Ežoj, super ideja. Si zamisliš tablico revirjev, recimo Trboveljsko, v obliki tistega groznega raufenka in napis: Dihajte z nami !
Vidiš, kako je tvoj potopis navdihujoč.
F r i n aežoj, zadnji odstavek bi sodil v temo o oblačilnem reportu..............................bi ti bile ene fulful hvaležne..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa srečno na letu čez veliko lužo............
.........in na naših cestah do doma............
.....
Kaj je zdaj? Si doma? Potem se pa lepo odpočij, naspi v svoji postelji. Jutri pa kar za zajtrk opali eno čorbico in privošči si veliko hladno ![]()
Prej sem slišala na poročilih, da je v Torontu bilo neurje, tako da so odpovedani leti. Zgleda, da si zadnji cajt pobegnil.
Pozdravček!
En lep pozdrav,
dragicka, tole neurje so napovedovali, videl na TV pri zajtrku.
Prišel domov, rekel bi brez komplikacij ( komplikacije nastanejo doma ). Polet brez posebnosti, letalo Air France, stjuardese rahlo sestradane, hrana relativno v redu, pijača tudi ( dajo vino ali pivo kolikor ga češ ( verjetno, če nočeš preveč ). Letalo prispe v Pariz ob šestih zjutraj, tako da je bilo najtežje pričakati letalo za Ljubljano, vendar je šlo.
Še ena zanimivost: od Trbovelj do Yellowknife so dva tunela, uganite kje ( no, baje je še eden izpod Mont Blanc-a, vendar nisem preverjal ).
Ko pridem domov, neprijetno presenecenje: nekdo je poskušal ( neuspešno ) vlomiti v moj brlog, in mi poškodoval ključavnico, tako, da se ni dalo odpret s ključem ampak s sekiro. Kaj pa čmo, tudi to se dogaja, pa ne vedno drugim.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Marmorni sladoledni sendviči