14. avg 2009 9:29
Prvi možen dostop do interneta - poglej kaj je danes napisal ežoj! Koliko nas to počne? Veliko fotografij, ko prideš domov! ursula-ce
14. avg 2009 9:29
Prvi možen dostop do interneta - poglej kaj je danes napisal ežoj! Koliko nas to počne? Veliko fotografij, ko prideš domov! ursula-ce
14. avg 2009 9:52
Jaz to počnem! Kaj drugega me zadnje čase itak na kulinariki ne pritegne! Ognjič
14. avg 2009 17:51
Tudi jaz. Pa saj sem že v enem prejšnjih postov napisala. Lepo bi bilo, če bi nam Ežoj po vrnitvi pripravil kakšno "predavanje". Se da s to moderno tehnologijo fajn slike prikazovat, komentar bi bil pa sploh zanimiv...
14. avg 2009 19:23
Kam naj pošljem tisti vez piva, ki ga Ežoj išče kot sveti Gral ?
F r i n a
14. avg 2009 21:12
Ežoj prav zanimivo branje ,kako moraš dvomiti ,da se ne bere.
14. avg 2009 21:50
Ha, ha, ežoj, upam, da ti prestavijo let za Evropo za vsaj dva tedna ![]()
![]()
Kolk bo še pisanja o iskanju sob in piva in o ...
(klobasa je za onega cucka s čolna)
15. avg 2009 3:41
Hvala, hvala, lepo je slisati ( prebrati ) da se bere. Barbara jezik pregrizla ( prst vscipnila, un za tipkat ), kaksno prestavljanje neki, pocasi sem ze navelican, posebej ko je tako mrzlo kot danes. Drugac, a so tam bili trije mozje ( v colnu po temzi ), pol so lahko imeli cucka, jaz sem pa sam. Pa se drugac, s tem cuckom si me spomnila relativnosti. Ko smo se V Torontu pogovarjali o mestu ( jaz in kamerati iz sosednjih sob ), jaz sem rekel, da se mi ne dopade, ker je umazan. En francoz, student iz Marseja, pravi, da se njemu ne zdi. Kako pa to, ne morem verjet, ko je tolk umazano. On pravi, tukaj sem ze petnajst dni, pa se nisem stopil v pasji drek, v Marseju ne mores stopit na cesto, ne da bi stopil na pasji kakec. Danes sem imel velike nacrte, pa se mi je sfizilo. Nacrtovan je bil obisk Policijskega muzeja, obisk West Edmonton Mall ( verjetno je na internetu ), pa potihem sem racunal obisk nekega Science centra. Izpadlo je pa tako: po zajtrku grem v sobo po peder tasno ( noter je fotoaparat, knjiga, vodnik po kanadi in ponavadi se kaksna karta mesta ), pridem dol, mrzlo piha, jaz v srajci s kratkimi rokavi ( imam eno temno rjave barve, cudez tekstilne tehnologije, sploh se ne maze, kolikor koli da je neses, edino niso se posinili da bi ne smrdela, ce je neses dalj casa
15. avg 2009 4:26
Termometer si kupil????? Hmmmm. ![]()
![]()
![]()
Res si zabaven!
15. avg 2009 8:06
ežoj, hvala.................................že veš za kaj.
Še eno zelo, zelo, prijetno presenečenje.
Zdaj vsaj vem, zakaj si v vsaki reki in jezeru noge namakaš.
dobiš pa na domačih tleh, velja? No, lahko bo tudi ![]()
Pa
do konca popotovanja.
kozamurnik
sporočila: 2311
15. avg 2009 10:32
ežoj,tudi jaz te rada berem. A letos kupuješ termometre,lani v Rusiji si iskal pa pa prte .Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Ploščati špageti z morskimi sadeži