Sem z veseljem prebrala.
"Mladina" drži se (ne bom več rekla "starina"). ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Sem z veseljem prebrala.
"Mladina" drži se (ne bom več rekla "starina"). ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Ežoj, nujno se vrni. Na forumu je tema o zmanjševanju dojk ( tu v Sloveniji rečemu tako žlezam na prsnem delu) in resno računamo na tvoje nasvete.
Pazi nase in se toplo obleči, da ne pokasiraš kakega virusa.
F r i n aEžoj veš da te vse redno spremljamo na poti, kakor nam je žal. da je bo že hitro konec pa se verjetno tudi vse veselimo, da boš po prihodu objavil še fotografije.
Meni so tvoje popotne zgodbe tako všeč, da bi najraje videla, da bi jih kar redno objavljal vsakič, ko se premakneš za več kot dve uri ali petdeset kilometrov od doma.
Srečno pot!
nolaKaj se pa to pravi! Ežoj, si ti sploh dvomil v to... spremljamo te na celi črti. Predvidevam, da želiš čim prej domov, da se naješ ene dobreee ČORBICE.
Pozdravček!
| ezoj je napisal/a: |
| No, ja, vesel sem, da je se kaj bralk, da se niste navelicali, kadarkoli pogledas, pise, da iscem sobo. ezoj |
Z veseljem vse preberem, ker mi je zelo zanimivo. In verjamem da je še veliko takšnih.
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Hoppy brioš