Ežoj, te povabim na kavico pri "Wildcat cafe" (eno veliko točeno - hladno - bom kar s seboj prinesla).
Drži se "mladina"!
Pozdravček!
Ežoj, te povabim na kavico pri "Wildcat cafe" (eno veliko točeno - hladno - bom kar s seboj prinesla).
Drži se "mladina"!
Pozdravček!
| ezoj je napisal/a: |
| Tisto ikebano smazem en, dva tri, spijem pivo, placam 30 $-jev z napitnino vred in odidem lacen in si recem, da bom prihodnjic trikrat razmislil, ce bom dovolil zapravljivcu v meni, da zmaga.
Vreme je soncno, nobenega oblacka, drzim pesti za polarno svetlobo.
Jutri bom videl, ce si kako uredim kaksno " kajakiranje " na divjih vodah |
| ezoj je napisal/a: |
| Evo, bodi dovolj za danes, ura mi bo potekla, podvizajte mal Peugeota, on je tudi bil tukaj naj se on kaj pove ( posebej kolk sem vsekel mim ) ezoj |
Kaj pa to pomeni z "gazdarico"? Zakaj ti je dala dražjo sobo za isti denar? ![]()
Pozdravček!
Ežoj, upam, da boš doživel tisti Severni sij. Drugače pa ti priporočam, da si doma potines eno bolj močno baterijo, s skrbno izbrano žarnico ( zaradi določanja spektra svetlobe), pod kovter in kuriš tisto baterijo, dokler te ne potegne spat.
Močno se bojim, da ti piva in vina ne dobiš, ker ga ne naročaš v domačem jeziku. Mogoče ga imajo, mogoče pa mislijo, da si za to dvoje premlad.
Glede listkov pa ti predlagam, da v preselstni slovnenščini napišeš: Kdor vse to bere, ima najbrž preveč čas. Porabite ga bolj koristno.
Misliš, da bo gazdarica preverila, kaj piše. Poveš, da je nekaj prijaznega. Isto napišeš še v cirilici ( zgleda ful frajersko), da je prijazno do petičnih Rusov.
Deni tisti termometer v prtljago, da ne bo pri letu čez Atlantik, ko ga boš hotel imeti pri sebi v narpsnem varžetu, kak paraniočen pilot kje zasilno pristal.
KO boš naslednjič jedel stiroporast obrok, pomisli, da si v bistvu velik kapitalist po ameriških kriterijih: vsak dan ješ z rostfaj bištekom, na porcelanastih krožnikih. Filing bo super, ti povem.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Mini čokoladni hlebčki