17. avg 2009 8:27
| ezoj je napisal/a: |
| Evo, bodi dovolj za danes, ura mi bo potekla, podvizajte mal Peugeota, on je tudi bil tukaj naj se on kaj pove ( posebej kolk sem vsekel mim ) ezoj |
17. avg 2009 8:27
| ezoj je napisal/a: |
| Evo, bodi dovolj za danes, ura mi bo potekla, podvizajte mal Peugeota, on je tudi bil tukaj naj se on kaj pove ( posebej kolk sem vsekel mim ) ezoj |
17. avg 2009 8:53
Kaj pa to pomeni z "gazdarico"? Zakaj ti je dala dražjo sobo za isti denar? ![]()
Pozdravček!
17. avg 2009 8:56
Ja, pa res...ZAKAJ? Kar po pravic povej! (zato se pa ne upa kušvat v javnosti..., ker se boji, da bi gazdarica videla in mu zaračunala, kot se šika...) Ognjič
17. avg 2009 11:35
Ežoj, upam, da boš doživel tisti Severni sij. Drugače pa ti priporočam, da si doma potines eno bolj močno baterijo, s skrbno izbrano žarnico ( zaradi določanja spektra svetlobe), pod kovter in kuriš tisto baterijo, dokler te ne potegne spat.
Močno se bojim, da ti piva in vina ne dobiš, ker ga ne naročaš v domačem jeziku. Mogoče ga imajo, mogoče pa mislijo, da si za to dvoje premlad.
Glede listkov pa ti predlagam, da v preselstni slovnenščini napišeš: Kdor vse to bere, ima najbrž preveč čas. Porabite ga bolj koristno.
Misliš, da bo gazdarica preverila, kaj piše. Poveš, da je nekaj prijaznega. Isto napišeš še v cirilici ( zgleda ful frajersko), da je prijazno do petičnih Rusov.
Deni tisti termometer v prtljago, da ne bo pri letu čez Atlantik, ko ga boš hotel imeti pri sebi v narpsnem varžetu, kak paraniočen pilot kje zasilno pristal.
KO boš naslednjič jedel stiroporast obrok, pomisli, da si v bistvu velik kapitalist po ameriških kriterijih: vsak dan ješ z rostfaj bištekom, na porcelanastih krožnikih. Filing bo super, ti povem.
F r i n a
17. avg 2009 21:09
Ježeš Ežoj, kako si lepo pisal. Sem pravkar prišla z dopusta v Srbiji in sem takoj švignila k računalniku in že sem prebrala. Prilo pa seveda čaka na pranje.
18. avg 2009 0:16
Hm, a ni Ežoj napisal, da je podaljšal bivanje pri tisti pisno obsedeni gospe? :). To omenjam zato, ker je napisal, da se bo preselil in da ne ve, kako bo potem z dostopom do računalnika, pa da ga je potem preselila v eno boljših sob in da računalnik bo.... Zdaj pa nobenega glasu od njega. Sumljivo
18. avg 2009 2:44
Matr, ste zleht, pozabljate, da sem jaz v najboljsih letih, good looking, s prirojenim sarmom. Vse to nekaj steje, mar ne? Ma frina, pol napisanega je njeno maslo, napisano na racunalniku, polovica so nekaksne kartice, lepo nakrancljane, s nekaksnimi modrostmi. Npr. v kopalnici zraven umivalnika je karikatura, na kateri babnica nadira kuzka: naredi mi veselje in ne sci v umivalnik. Na kaj namiguje nimam pojma
18. avg 2009 8:41
Ežoj, srečno pot domov! Penzija pa bo tudi kmalu. mestnac2
18. avg 2009 15:51
Ežoj, super ideja. Si zamisliš tablico revirjev, recimo Trboveljsko, v obliki tistega groznega raufenka in napis: Dihajte z nami !
Vidiš, kako je tvoj potopis navdihujoč.
F r i n a
19. avg 2009 7:41
Ežoj srečno pot domov, penzija pa itak že kmalu bo. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako