Spoštovani, sem iz opra i
Hvala za odgovor i
čokolino
Spoštovani, sem iz opra i
Hvala za odgovor i
čokolino
24. feb 2009 14:59
Mislim, da ga imajo v lekarnah. iversonka
24. feb 2009 15:10
Ima ga Merkator, pa Muller, pa DM tudi. Poglej na polici z zdravo prehrano. Jaz sem ga pa celo iz Kanade dobila:) Jelenckova
24. feb 2009 15:12
Mislim da ga boš lahko dobila v kakšni trgovinici z zdravo hrano,vem da so ga včasih imeli vKranju čisto v mestu je taka trgovinica,pa tudi pri nas sem zasledila v trgovini Melisa.Poskusi sigurno ti bo uspelo. mark5
24. feb 2009 15:47
Pa poglej, še v Merkurju, pa Gorenju........ne, ne, se šalim. Se pa dobi domala v vsaki bolje založeni trgovini s prehrano. Ponavadi je na policah skupaj s kakimi bolj eksotičnimi produkti. Za kaj ga boš pa rabila ? LP hedonist
24. feb 2009 15:51
Tisti v lekarnah je drag, Madal Bal ali nekaj podobnega, najcenejši je v DM, od Alnature. Pa poglej si zraven omenjeno abecedo, različne črke pomenijo različne stopnje (A je blag, C je npr. že fajn močnega okusa) oziroma vsebnosti javorjevega sirupa. Bolj kot je koncentriran, dražji je.
Loni Makaroni
24. feb 2009 17:22
| hedonist je napisal/a: |
| Pa poglej, še v Merkurju, pa Gorenju........ne, ne, se šalim. Se pa dobi domala v vsaki bolje založeni trgovini s prehrano. Ponavadi je na policah skupaj s kakimi bolj eksotičnimi produkti. Za kaj ga boš pa rabila ? LP hedonist |
24. feb 2009 18:22
Tudi v Intersparu ga imajo. regina
24. feb 2009 19:49
Jaz sem ga dobila v Tušu. dixi
26. feb 2009 8:42
Sigurno bo cenejši v trgovini z živili samo malo poglej po tistih policah kjer imajo posebno dietetično hrano.
4. jan 2014 12:41
V enem zelo starem receptu sem zasledila tudi navodilo za pripravo domacega javorjevega sirupa. Zanima me, ce je kdo poskusil ali slisal za ta postopek, baje kar precej poznan v Reziji?
lp LučkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Začinjene polnjene paprike s feta sirom