The best job in the world

Sin je posnel kratek video za The best job in the World. Danes so bili vsi slovenski kandidati predstavljeni tudi na:

http://24ur.com/novice/slovenija/sanjska-sluz

Malo je odvisen tudi od "rating-a" zato vas prosim, če ga malo poklikate. Predstavljen je kot Andrej in nasploh je edini Andrej med Slovenci, zato naj nebi bilo problemov.

V njegovem imenu vam obljubljam, da bo vsem, ki boste glasovali zanj ob nastopu službe poslal lepo razglednico.

Lep večer vsem,

Vesna

Jaz sem mu že dala pet zvezdic in upam, da se mu želje uresničijo. LP,Rmeli Rmeli
O hvala v njegovem imenu. Možnosti je sicer bolj malo, je pa izkušnja več. lp Vesna
Naj mu tudi moje zvezdice prinesejo kaj sreče. Lp harmonija
evo še moje zvezdice ;) držim pesti sa_ sha
Še od mene 5 * ! lp Saša
Super!!! Je tema kaj počet, če ne moreš spat. Evo, problem rešen. Greš tole klikat. Stran se itak bolj počasi nalaga in tiste ki ne morejo spat bodo lažje bedele. lp Vesna
Zvezdice tudi od mene! ursula-ce
Ker je fejs fant si je prislužil tudi mojih pet zvezdic. Brihta
Sem poklikala, popoldan bom pa še iz drugega računalnika, ker očitno si zapomni IP. V glavnem tudi jaz bi kartico. Moycaa
Hvala punce. Fajn bi blo nabrat še kako zvezdico. Zbira se do 2. marca, zato kar veselo še klikajte. lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti