Rolada
Delam rolado in bi jo rada polnila z nutelo, dodano v stepeni smetani. Kaj menite, bo namaz preredek?
Hvala za odgovore.
ursula-ce
član od 20061981 sporočil
Po mojem mnenju ne bo (glede na izkušnje pri peki nuteline torte). Lahko pa dodaš kakšen kremfiks za boljši občutek.
magnolija
Hvala, bom dala kremfix v smetano.
ursula-ce
član od 20043814 sporočil
Jaz bi sladko smetano dala v lonec in vanjo toliko nutele, koliko meniš, da jo je potrebno. Med segrevanjem bi nutelo raztopila, jo nato odstavila in ohkadila. Ohkajeno bi stepla in morda dodala kremfix. Odvisno kaj bi nastajalo pod metlicami.
lp Vesna
Naredila sem tako, da sem v stepeno smetano s kremfixom zmešala 4 žlice nutele in je izpadlo super. Tudi zelo dobra kombinacija.
ursula-ce
Eno vprašanje imam.
Delala bom rolado z marmelado in sladko smetano.
Ker mi je prvič vprašam za nasvet.
Kaj najprej namažem, smetano ali marmelado, ali kar oboje skupaj zmešam in namažem.
Upam da dobim odgovor še danes, čeprav sem pozna.
Lep večer
syu
syu,jaz bi na tvojem mestu najprej namazala z marmelado in potem z smetano.Je pa tudi dobra kombinacija,da sladko smetano in marmelado skupaj zmešaš in namažeš po testu oz.roladi.
ursula-ce nadev ne bo nikakor preredek ni nujno da dodaš kremfix,samo preden boš namazala na rolado daj nadev za nekaj časa v hladilnik.
ninkica
član od 20082741 sporočil
če boš delala ločeno, najprej namaži marmelado, nato smetano.
Lahko pa res kar zmešaš. po želji.
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/ KOk sta prijazni Ninkica in KatarinaK.
Ravno jo bom dala v pečico in me sam to moti ker ima vsak recept različno dolžino peke in temperature.
Mi lahko še tukaj dasta nasvet.
Pa še to, naj jo zavijem v mokro krpo in ohladim, pa potem namažem al takoj namažem pa zvijem?
Držim pesti da dobim odgovor preden gre v pečko.
Hvala
syu
član od 20043792 sporočil
Najprej v krpo in ohladi.
Atina
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 14, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.