Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Katka da poročam, kopalke so čist ok, nič ne moti zgornji del, se nič bolj ne lima kot, če bi imela enodelne kopalke.
Sem prej gledala polfinale hrvaške Dore in ugotovila, da je paž dejansko in, vsaj pri naših sosedih :)
AtinaJaz si to prav lepo namažem s širokim in ploskim čopičem s precej čvrstimi ščetinami. Uporabim kompaktni puder za veke kar v barvi jajčevca, ker imam zelene oči. Dolga leta sem poskušala s tekočimi svinčniki prav za to. Nikoli mi ni uspelo, dokler me neka prodajalka ni prepričala, da je čisto enotaven potopek kar s čopičem. Od takrat se mi sdi, da mi kaj manjka, če oči nimam "obrobljene".
Kar se pa paža tiče imam pa tole zgodbo. S prijateljico sva se videli za weekend v njenem stanovanju na večerji. Potem me je obiskala na hitro v službi v četrtek. Ko me je zagledala, je najprej pripomnila, da sem morala kar precej shujšat. Povedala sem ji, da sem si samo lase postrigla, pa pripomnila, da sva bili ja v soboto skupaj. Ona pa, da zdaj pa vem, kakšno frizuro moram imeti, da bolje izgledam. Ja, iz neke vrste paža sem šla na kratko frizuro. Od takrat imam frizuro na več ali manj isto vižo, malo bolj ali malo manj kratke pa z več ali manj prameni.
Torej pazite, ko se odločite za paža. Kar spomnite kako okrogel je bil obraz Catherine-Zeta Jones v filmu Chicago.
Ooo jade, welcome back :) Upam, da si uživala.
Hvala za informacijo!
Kako je bilo pa s prtljago konec koncev? :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Ocvrte brizgane palčke (churros)