Ima katera izkušnje s to kozmetiko? Zgleda odlično, ma ne verjamem glih najbolj....Kaj pa ve?
roznik
Ima katera izkušnje s to kozmetiko? Zgleda odlično, ma ne verjamem glih najbolj....Kaj pa ve?
roznik
Po moje si se pa zmotila v imenu. Sheer Cover je, a ne? In - povej mi, katrea kozmetika na zunaj ne zgled alepo? Reklame, mislim,...... Jaz itak ne verjamem, pa ne samo tej.
Roznik, jaz jo uporabljam že več kot 4 leta in edino kar me jezi je to, da nisem začela 10 let prej! Še vedno uporabiš kremo, nič ti ni treba menjat. V bistvu Sheer Cover in originalno marko tega proizvoda z imenom Bare Escentuals, pa še nekaj drugih znamk je, uporabiš namesto tekočega pudra. Kako se nanese, vidiš na infomercial-u in na žalost tudi trgovine nimajo testnih zadev, ker resnično rabiš njihove krtače za nanašanje. Na srečo prodajajo pri nas Bare Escentuals (BE) v trgovini, tako da sem, vsa skeptična, trgovki rekla, naj mi z tem produktom namaže samo pol obraza, druga polovica je imela moj navadni tekoči puder (s katerim sem bila do takrat blazno vesela). Razlika je bila tako velika v dobro BE, da mi ga je nanesla še na drugo polovico obraza in sem šla srečna s paketom "za začetnice" domov.
Najlepše jo to, da uporabiš res malo izdelka, na kožo se prime zelo lepo in res izgleda kot gola koža brez kakršnekoli napake. Seveda pod pogojem, da imaš prašek prave barve... Zdrži res skoraj cel dan, razen seveda, če se ne žokaš po obrazu, brišeš nos, jokaš...Tako pa itak spraviš skoraj vse z obraza. Če primeš malo večjo količino prahu z dvema prstoma, je občutek zelo kremast, in nič ne "škripa" pod prsti kot na primer jedilni škrob. Kar se prekrivanja nepravilnosti tiče: Moja koža je blazno rdeča po micodermabrasion-u, pa ti pudrčki res vse prekrijejo in se mi ni treba cel dan skrivat pred javnostjo. Seveda izgleda, kot da na obrazu nimam ničesar.
Sestavine so klej različnih barv, za različne brave kože se ve, železov oksid (rja, sem se tudi jaz nasmejala), malo škroba itd. Za barve za oči uporabljajo (odpadne, za brušenje neprimerne) drage in poldrage kamne, kot na primer ametist za vijolično barvo, emerald za zelene itn. Za zaščito proti soncu dodajo še titanov dioksid, kar po moje še vedno ni dovolj in uporabim dodatno Vichy Mexoryl 50 (po svoji izbiri).
Kot vidiš, sem blazno navdušena nad to zadevo. Še posebej me veselijo kar pogosti komplimenti neznank, kako lepo kožo imam.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Carbonara s krompirjevimi tortelini